www.scada.ro

despre noi stiri Participare la GITEX 2006, Dubai

Participare la GITEX 2006, Dubai

alt
In Dubai, ETA AI a luat parte la cel mai mare targ de IT&C din Golf.

ETA AI a participat in standul Romaniei la targul GITEX (Golf Information Technology Exhibition) in Dubai. Expozitia internationala de IT&C, GITEX 2006 www.gitex.com, a fost gazduita de complexul expozitional Dubai International Convention Centre in perioada 18-22 noiembrie 2006.

ETA Automatizari Industriale a expus, in standul rezervat Romaniei (Hall Maktoum - Stand No. V10-1), cele mai noi realizari ale fimei in domeniul aplicatiilor wireless bazate pe GSM/GRPS pentru controlul si achizitia datelor de la distanta. A fost prezentata solutia UBIQ cu comunicatie GSM/GPRS si interfete standardizate OPC si XMPP, precum si utititatea acesti solutii pentru sistemele SCADA din industria apei, petrolului si electricitatii.

Aceeasi platforma UBIQ este integrata in solutii pentru monitorizarea flotelor prin GPS, tele-citirea contoarelor de energie, monitorizarea automatelor de vanzare (automatic vending machines), plata electronica cu telefonul mobil pentru parcari, etc.

In cadrul expozitiei, ETA Automatizari Industriale a stabilit contacte cu integratorii de sistem din Golf pentru promovarea solutiilor proprii de telemetrie in intreaga regiune.