www.scada.ro

about us news Certificare ISO 9001

Certificare ISO 9001

ETA Automătizări Industriale Timişoara a obţinut certificatul ISO 9001

ETA Automătizări Industriale din Timişoara, companie specializata în sisteme SCADA (www.scada.ro) pentru industria de utilităţi publice, a obţinut certificatul ISO 9001. 

Sistemul de management al calităţii a fost implementat conform standardului EN ISO 9001:2000 şi certificat de către Societatea Română de Asigurarea Calităţii.

Activităţile certificate conform standardului ISO 9001 sînt cercetare, dezvoltare, producţie, comercializare, instalare şi intreţinere sisteme hardware şi software inclusiv servicii în domeniile SCADA, automatizării proceselor industriale, comunicaţiilor de date, alarmării şi avertizării cu sirene de mare putere, localizării şi managementului flotei prin GPS.

"Politica noastra în domeniul calităţii constă în asigurarea clienţilor ca toate produsele furnizate de ETA Automatizări Industriale au parcurs o procedură riguroasă de testare, validare şi producere", a spus Cristian Nicolae - project manager şi responsabil cu calitatea la ETA Automatizări Industriale.

ETA Automatizări Industriale face parte din grupul de firme ETA (Echipamente şi Tehnologii Avansate), firma mama Eta-2u fiind cel mai mare integrator de sisteme de calcul şi furnizor de servicii de networking din vestul ţării.

Grupul ETA a înregistrat în anul 2002 o cifră de afaceri de peste 320 miliarde lei. ETA Automatizări Industriale a fost înfiinţată în anul 1998. Cifra de afaceri estimata de grupul ETA pentru anul 2003 se ridica la 500 miliarde lei.